Admiral Media SRL nu colecteaza informatii personale despre Dvs. altele inafara de informatiile necesare la finalizarea rapoartelor economice(facturare, livrare si notificari despre produsele si serviciile noastre) de cumparare-vanzare a produselor si serviciilor.

Admiral Media SRL nu foloseste informatiile colectate decat pentru facturare, livrare si notificari despre produsele si serviciile noastre si nu furnizeaza aceste informatii decat partenerilor pentru indeplinirea serviciilor de facturare, livrare, notificare sau monitorizare trafic.

Admiral Media SRL își rezervă dreptul de a solicita ulterior si alte informații necesare îmbunătățirii experienței utilizatorului, dar numai cu obținerea acordul prealabil explicit al acestuia.

Admiral Media SRL va păstra datele salvate în contul tău pentru a avea acces la ele pe viitor în cazul în care dorești să reiei sesiunea.

Admiral Media SRL va trimite în numele tău notificari despre produsele si serviciile noastre sau comunicări comerciale.

Dacă sunt disponibile în contul tău, adresa ta de email și numele vor fi evidențiate explicit în toate comunicările de ordin economic trimise de Admiral Media SRL.

Prin acceptarea politicii de confidențialitate și termenilor și condițiilor, clientul își da acceptul pentru a primi comunicări si notificari referitoare la comenzile Dvs. precum sunt statusul livrarii, email-uri de confirmare a comenzii, etc. trimise prin intermediul platformei https://admiralmedia.ro. Cu toate acestea, Admiral Media SRL va opri imediat orice comunicare nedorita către Dvs.(in cazul in care primim o solicitare in acest sens) iar daca prin acest demers se face imposibila contactarea si procesarea comenzilor catre Dvs. atunci acestea nu vor fi livrate sau procesate si sunt anulate fara o notificare ulterioara.

Dacă aveti intrebari despre politica de confidentialitate, va rugăm să ne contactezi la adresa de email office@admiralmedia.ro .

Admiral Media SRL nu își asumă responsabilitatea față de informațiile trimise în sisteme asupra cărora nu are control.

Retenție date

Admiral Media SRL va păstra informațiile în contul tău atât timp cât acesta este activ sau cât este necesar si pot fi sterse in cazul in care se primeste o solicitare din partea persoanei sau a companiei vizate. Anumite informații vor rămâne disponibile la discreția Admiral Media SRL pentru termenele legale de timp, urmand a fi folosite în cazul unor reclamații ulterioare, dispute, deconturi economice, pentru a preveni fraudele și abuzul, pentru a impune aplicarea acestui regulament, a altor regulamente Admiral Media SRL, a altor regulamente ale unor sisteme terțe folosite sau a legislației în vigoare.