1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Numerar la livrare / ramburs la curier.

Punem la dispozitie clientilor persoane juridice posibilitatea de a achita comanda efectuata cu numerar la momentul livrarii, indiferent de modalitatea de livrare aleasa(servicii de curierat, livrare efectuata personal sau ridicare de la sediu).

Plata prin numerar NU este disponibila clientilor persoane fizice, astfel comenzile plasate de catre aceasta categorie de clienti se accepta prin exceptie doar daca sunt achitate online cu cardul bancar prin intermediul procesatorului EuPlatesc sau prin transfer bancar.

3. Transfer bancar / plata in cont.

Oferim posibilitatea clientilor persoane juridice si fizice sa achite comenzile prin intermediul transferului bancar. Dupa plasarea comenzii se va genera o factura proforma care va putea fi platita de catre clienti intr-un interval de 3 zile lucratoare. Depasirea termenului de plata duce automat la anularea comenzii.