CMR

CMR-urile (Convenția privind Contractul de Transport Internațional de Mărfuri Rutiere) reprezintă documente esențiale în transportul internațional de mărfuri rutiere, asigurând înregistrarea și protecția intereselor părților implicate în tranzacție. Acestea sunt utilizate pentru a certifica condițiile contractuale, cantitatea, calitatea și starea mărfurilor transportate de la un expeditor la un destinatar.

CMR-urile standard sunt formulare prestabilite care respectă cerințele și standardele internaționale pentru transportul rutier de mărfuri. Acestea includ informații esențiale precum datele expeditorului și ale destinatarului, descrierea mărfii, condițiile de livrare, precum și responsabilitățile și obligațiile fiecărei părți implicate în transport.

Pe de altă parte, CMR-urile personalizate sunt adaptate nevoilor specifice ale companiilor de transport sau ale clienților, incluzând adesea detalii suplimentare sau personalizate referitoare la procesul de transport și la specificațiile mărfii.

Filtre active

CMR 4 exemplare, A4, carnet 25 seturi

Carnet CMR - scrisoare de transport
Numar exemplare: 4
Numar seturi/carnet: 25
Numar de file: 100
Tip hartie: hartie autocopiativa
Numar limbi: 3 limbi - engleza,...

19,95 lei
search

CMR 3 exemplare, A4, carnet 25 seturi

Carnet CMR - scrisoare de transport
Numar exemplare: 3
Numar seturi/carnet: 25
Numar de file: 75
Tip hartie: hartie autocopiativa
Numar limbi: 3 limbi - engleza,...

14,95 lei
search