TERMENI SI CONDITII

Site-ul https://admiralmedia.ro, denumit in continuare “admiralmedia.ro”, este detinut si administrat de societatea SC ADMIRAL MEDIA SRL., denumit in continuare “Admiral Media”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32146145, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1566/2024, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul social in Bdul. Regiei Nr. 6D, Bloc 4, Et. 1, Birou 5, Bucuresti, Romania. Tel.: +4-077-077-9290; E-mail: office@admiralmedia.ro

Navigarea pe site-ul admiralmedia.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. Site-ul admiralmedia.ro se adreseaza cu precadere Clientilor persoanelor juridice.
ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre ADMIRAL MEDIA SRL si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul, Comenzii.

1. Definitii
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul https://admiralmedia.ro.
Client - persoana juridica sau fizica ce efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator – societatea SC ADMIRAL MEDIA SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32146145, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1566/2024, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul social in Bdul. Regiei Nr. 6D, Bloc 4, Et. 1, Birou 5, Bucuresti, Romania.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala
Continutul site-ului admiralmedia.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea ADMIRAL MEDIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul ADMIRAL MEDIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
admiralmedia.ro si logo-ul admiralmedia.ro sunt marci ale ADMIRAL MEDIA SRL.
ADMIRAL MEDIA SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului.
Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului admiralmedia.ro.
Utilizarea pe admiralmedia.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.
ADMIRAL MEDIA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere
ADMIRAL MEDIA SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la admiralmedia.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ADMIRAL MEDIA SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
ADMIRAL MEDIA SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
ADMIRAL MEDIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea descrierile produselor prezentate pe site-ul admiralmedia.ro.
Informatiile incluse pe admiralmedia.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere.
In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@admiralmedia.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile marturii, testimoniale, recomandari, recenzii sau blog sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a admiralmedia.ro.
ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
ADMIRAL MEDIA SRL, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ADMIRAL MEDIA SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la site
Utilizatorii site-ului admiralmedia.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu admiralmedia.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice, comenzi sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.
ADMIRAL MEDIA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda ADMIRAL MEDIA SRL si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 si a regulamentului EU 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ADMIRAL MEDIA SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este exclusiv pentru gestiune economico-financiara, livrare si informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor sau a serviciilor oferite.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a ADMIRAL MEDIA SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre ADMIRAL MEDIA SRL si a colaboratoriilor acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de curierat, servicii de plata / bancare.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.
Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal in limita legala.
Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul ADMIRAL MEDIA SRL.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre admiralmedia.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele anterior modificarii.
ADMIRAL MEDIA SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, coduri pin, parole personale, nume utilizator etc.
In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.
Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe ADMIRAL MEDIA SRL pentru niciun fel de prejudiciu.

6. Inregistrarea ca Utilizator
In momentul de fata admiralmedia.ro permite inregistrarea utilizatorilor prin deschiderea unui cont electronic, acesta fiind un magazin online, site de informare si prezentare al produselor si serviciilor Admiral Media SRL.
In cadrul formularului de inregistrare, informatiile completate de Client sunt folosite exclusiv pentru facturare, livrare si notificari legate de serviciile si produsele Admiral Media SRL.
Clientul poate solicita informatii suplimentare prin intermediul formularului de comanda sau telefonic.
Noul client isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste corectitudinea informatiilor completate la momentul crearii contului cat si certifica ca varsta acestuia este de minim 18 ani!

7. Pretul
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.
Tarifele de expediere sunt detaliate pe site in sectiunea Livrare si sunt calculate automat in functie de parametrii comenzii(numar produse, greutate, volum, etc..) la momentul comenzii.
Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului admiralmedia.ro sunt exprimate in Lei pe bucata la care nu se mai adauga T.V.A.

8. Comanda
Pentru a efectua o „Comanda”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (detalii de contact, unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in cadrul contului de utilizator, iar aceste setari vor fi retinute in cont si pot fi folosite pentru fiecare Comanda ulterioara.
Aceste setari/informatii pot fi modificate oricand.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).
ADMIRAL MEDIA SRL nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri sau imposibilitatea livrarii comenzilor.
In acest context, valoarea produselor cat si toate taxele de transport suportate de Admiral Media SRL pentru comenzile expediate eronat din vina Clientului cat si taxele de transport aferente noii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului si vor fi achitate in avans sau online cu cardul bancar.
Nu se vor expedia noi Comenzi catre Clientii care au avut la un moment dat o comanda neridicata/acceptata sau returnata pe motiv de neacceptare din partea Clientului decat prin achitarea acestora in avans online cu cardul bancar.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant ADMIRAL MEDIA SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil pus la dispozitie de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.
Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pana cand nu vom trimite un e-mail care va anunta ca produsele au fost expediate.
Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda.
Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei.
ADMIRAL MEDIA SRL poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii: date incomplete sau incorecte ale Clientului; activitatea Clientului poate produce daune site-ului admiralmedia.ro si partenerilor; livrari anterioare esuate sau refuzate a fi receptionate; alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, ADMIRAL MEDIA SRL nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii.
Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
In anumite situatii si pentru motive justificate, ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda.
In aceste situatii ADMIRAL MEDIA SRL va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Client si ADMIRAL MEDIA SRL in momentul primirii de catre Client de la ADMIRAL MEDIA SRL, prin intermediul postei electronice, telefonic si/sau prin SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre ADMIRAL MEDIA SRL, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care ADMIRAL MEDIA SRL a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

9. Facturare – plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata comenzilor efectuate de catre persoanele juridice se poate face prin transfer bancar pe baza facturii proforme, numerar la livrare(ramburs) sau online cu cardul bancar.
Plata comenzilor efectuate de catre persoanele fizice se poate face prin transfer bancar sau online cu cardul bancar!

10. Livrarea
Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina Metode de livrare, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.
Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.
Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii).
Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore.
Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.
Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate dupa perioada de gratie de 30 minute de la momentul plasarii Comenzii.
In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), ADMIRAL MEDIA SRL va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile.
Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar ADMIRAL MEDIA SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.
Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca ADMIRAL MEDIA SRL sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate.
Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Clientului.
In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare.
Taxa de transport se aplica pentru fiecare colet in parte.
Comenzile efectuate de catre persoanele fizice sunt livrate doar daca sunt achitate in avans prin transfer bancar sau online cu cardul prin procesatorul EuPlatesc.ro!

10.1 Conditii de livrare
La solicitarea ADMIRAL MEDIA SRL, a Postei Romane sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar transmis de catre Curier, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari cat si taxele de transport achitate de Admiral Media SRL pentru livrarea Comenzii initiale.
Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior comunicarii, doar cu acordul Curierului.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre ADMIRAL MEDIA SRL, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

10.2 Receptia produselor
Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, in interiorul coletului este anexata si factura fiscala ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).
De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.
Prin semnarea bonului de livrare si daca in termen de doua zile de la data receptionarii produselor, Clientul nu reclama eventuale lipsuri sau probleme atunci acesta recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

11. Campaniile promotionale
In cazul unei campanii promotionale oraganizate de ADMIRAL MEDIA SRL, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, Facebook, etc.).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

11.3 Vouchere / cupoane / coduri promotionale

11.3.1 Prevederi generale
Voucher = cod promotional, cupon promotional.
Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil.
Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.
Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.
Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel.
Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse.
Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.
Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, ADMIRAL MEDIA SRL nu poate comercializa produse cu valoare zero.
Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.
Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul admiralmedia.ro prin intermediul contului de client pentru care acestea au fost emise.
Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.
Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.
Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.
Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul admiralmedia.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

11.3.2 Conditii de aplicare
Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere pe numele unui singur Utilizator.
Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).
Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte.
ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.
Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.
In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil.
De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.
Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie.
Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”.
Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.
Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda.
Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.
In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.
Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata.
Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

11.3.3 Anulare, refuz, retur comanda
In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.
In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.
In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei.
ADMIRAL MEDIA SRL nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple.
Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

11.4 Campanii cu produs cadou
Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totala a produselor achizitionate de Client trebuie sa atinga pragul minim de 100 RON (taxele de curierat sunt incluse in categoria servicii).
In cazul in care valoarea totala a produselor nu atinge acest prag, produsul cadou nu va fi disponibil.
Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare.
In cazul in care exista situatii de frauda identificate, ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a suspenda comenzile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
De asemenea, daca o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.
Conditiile integrale de retur se pot gasi la punctul 12. Politica de retur.

12. Politica de retur. Dreptul de retragere

12.1 Conditii generale
ADMIRAL MEDIA SRL ofera posibilitatea de retur pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului in cazul persoanelor fizice sau juridice.
In cazul comenzilor cu livrare in Romania, costurile de retur cad in sarcina clientului.
Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul/sediul Comerciantului.
Adresa la care se trimit coletele de retur este: ADMIRAL MEDIA S.R.L., Bdul. Regiei Nr. 6D, Bloc 4, Et. 1, Birou 5, Bucuresti, Romania.
In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

12.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor
Clientul se obliga sa notifice ADMIRAL MEDIA SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@admiralmedia.ro sau prin telefon la numarul 077-077-9290 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor.
In caz contrar, ADMIRAL MEDIA SRL poate refuza coletul.
Informatiile necesare care trebuie furnizate ADMIRAL MEDIA SRL pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele: data expedierii coletului; numarul Comenzii/Facturii; suma de returnat; modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).
La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, ADMIRAL MEDIA SRL efectueaza o aprobare de retur, urmand ca ulterior clientul sa trimita produsele achizitionate la adresa de corespondenta al ADMIRAL MEDIA SRL.
Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea clientului.
Nu sunt acceptate coletele trimise retur si care au valoare ramburs sau costurile de livrare sunt in sarcina destinatarului ADMIRAL MEDIA SRL.

12.1.2. Conditii de returnare a produselor
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele sau sigiliile intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu ADMIRAL MEDIA SRL).
In conformitate cu legea in vigoare, ADMIRAL MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cat si produsele personalizate executate special pentru client cum ar fi produse de legatorie, tipografie si print.
Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.
Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul 11. Campaniile Promotionale si mai specific punctul 11.4 Campanii cu produs cadou.
Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier.
Te rugam sa ne contactezi in cel tarziu a 30-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
De asemenea, daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie sa returnezi si cadourile.
Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si le returnezi pe toate, doar unul din produse poate fi desigilat. Exceptie de la acesta regula fac produsele din categoria stegulete de hartie pe scobitoare care datorita motivelor de ordin igienic acestea nu pot fi returnate daca ambalajul acestora este desigilat.
Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos: - au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului; - au ambalajul deteriorat sau incomplet; - au urme de uzura sau folosire excesiva; - zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice/electrice; - nu au toate accesorile primite in pachet; - s-a facut orice tip de inscris pe produs sau ambalajul produsului; - produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si plata unui avans;
Nu se accepta retur produse care au suferit expunerea la umezeala, la conditii extreme din punct de vedere termic sau la alti factori de mediu, la coroziune, oxidare, daca a intrat in contact cu lichide, alimente sau produse chimice.
Produse ce trebuiesc inregistrate pe site-ul producatorului inainte de utilizare se pot returna doar sigilate, in caz contrar retururul se va accepta prin diminuarea contravalorii produsului prin valoarea servicilor de readucere la conformitate.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

12.1.3 Retur DOA (Dead on arrival)
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

12.1.4 Termene de returnare a banilor
Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste valoarea in bani aferenta produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care Amdmiral Media SRL este informata de catre Client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.
Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre ADMIRAL MEDIA SRL.
Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

12.2 Dreptul de retragere
In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta: Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. ADMIRAL MEDIA SRL va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre ADMIRAL MEDIA SRL in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.
ADMIRAL MEDIA SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele: contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator; furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere; furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar; furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator; furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; contractele în cazul carora Clientul a solicitat în mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de întretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare; furnizarea de înregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare; furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii; furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere.
Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

12.3 Exercitarea dreptului de retragere
In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, ADMIRAL MEDIA SRL se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

13. Furnizorii
ADMIRAL MEDIA SRL are acorduri de distributie de produse de papetarie, IT&C, producatori/importatori ai marcilor prezente in site.
Furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor si de difuzare pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor.
ADMIRAL MEDIA SRL are acceptul legal al furnizorilor sai de a publica pe site imagini/video/text cu produsele pe care le vinde.

14. Forta majora
Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora.
Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

15. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana.
Orice conflict aparut intre ADMIRAL MEDIA SRL si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul ADMIRAL MEDIA SRL.

16. Frauda
Crearea de comenzi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita sau a unor date de contact false, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda.
Proprietarul site-ului admiralmedia.ro isi rezerva dreptul de a suspenda comenzile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor ADMIRAL MEDIA SRL, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor admiralmedia.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi reclamate organelor competente si vor fi pedepsite conform legii penale.

17. Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 11.02.2024: ADMIRAL MEDIA S.R.L. – admiralmedia.ro.